Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

En español

Iniciativa erbjuder ett oförglömligt Spanien

Konferenser • Bröllop • Longstay • Festarrangemang

Iniciativa strävar alltid efter att ge er det speciella och oväntade på er konferens, festarrangemang eller long stay i Marbella.

Innehållet i programmet är den viktigaste ingrediensen vid planeringen av arrangemanget men allt runt omkring är minst lika viktigt för att det ska bli lyckat och minnesrikt. Mat och dryck, utflykter, fritidsaktiviteter, avkoppling, spänning, tävlingsmoment - den röda tråden genom hela evenemanget som gör att det blir en oförglömlig upplevelse.

Rose-Marie Wiberg är er projektledare på plats och ni planerar arrangemanget tillsammans med henne efter era önskemål och förutsättningar. Om ni vill är hon också gärna med och diskuterar upplägget av ert program – ger råd och tips.

Ett enkelt och smidigt samarbete med tydlig ansvarsfördelning är en viktig del i planeringen och genomförandet. Väsentligt är också att kvalitetssäkra allt från transfer och hotell till restaurangbesök och aktiviteter under hela evenemanget. Och att förmedla en känsla av professionalitet och förtroende.

Den personliga servicen och enkelheten i administrationen är viktigt att uppnå. Ni får alltid individuella offerter där arvodet redovisas separat så ni vet vad ni betalar för. Ni får EN faktura på hela arrangemanget (transfer, hotell, taxi, luncher, middagar, aktiviteter, utflykter) och på det sättet slipper ni onödig hantering av kvitton när ni kommer hem - det spar tid.

Klicka dig vidare här för att läsa mer om KONFERENSER BRÖLLOP LONG STAY FESTARRANGEMANG

Ta kontakt redan nu och låt oss planera ert nästa arrangemang i Spanien!

Iniciativa erbjuder flera spännande destinationer i Spanien.

Jerez konferensstad Jerez Andalusien

Flamencons, hästarnas och sherryns stad. MER››

Málaga konferensstad Málaga Andalusien

Modern stad som behållit sin historiska karaktär. MER››

Marbella konferensstad Marbella Andalusien

Med sitt motto: "Ett sätt att leva" – i solen. MER››

Konferenser i Spanien Bröllop Costa del Sol

MER››