Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

En español

Om Iniciativa

Iniciativa startades i Marbella 2009 av Rose-Marie Wiberg.

Initiativtagare och ägare till företaget Iniciativa är Rose-Marie Wiberg som vill ge er stimulerande och annorlunda upplevelser. Iniciativa erbjuder fyra spännande resmål för konferenser i Spanien, är Wedding Planner – bröllopsplanerare på Costa del Sol och arrangerar seminarier, fester och specialresor.

Rose-Marie anordnar konferens och specialresor i SpanienCitatDet är detaljerna som gör helheten, vare sig det är en konferens, bröllop, seminarium, festarrangemang eller resor. Det är också viktigt att ha nära kontakt med aktörerna på plats för att slippa mellanhänder och språkmässiga missförstånd.

Jag erbjuder mina "smultronställen" och inga vanliga standardlösningar. Det är viktigt med kvalitetssäkring under hela evenemanget och jag är med er hela tiden ni är här. Jag väljer ut det absolut bästa och ni får alltid det lilla extra som kund. Jag ser fram emot att dela med mig av mitt Spanien där jag kan bidra med spännande och annorlunda upplevelser.

Mitt nätverk är stort och mina samarbetspartners är särskilt utvalda. Som arrangör är jag er projektledare på plats. Där tar jag hand om allt på den lokala marknaden - lokaler, hotell, restauranger, aktivitetsarrangörer, golfbanor, utflyktsmål, bussbolag och annat som behövs för ett lyckat arrangemang.

När det gäller konferenser, seminarium och festarrangemang väder sig Iniciativa till företag, stora som små. Ni berättar om era önskemål, förväntningar och förutsättningar så tar vi tillsammans fram ett program där den röda tråden finns i fokus och som passar just ert företag.

För alla er som funderar på att gifta er i Spanien; i kyrka, på stranden, på ett hotell eller en restaurang, med präst eller med en enkel ceremoni, kan ni anlita mig som bröllopsplanerare.

Med 30 års erfarenhet av att arrangera konferenser, fester och events kan ni känna er trygga när ni anlitar Iniciativa.

Välkommen att kontakta mig!

Rose-Marie