Konferenser i Spanien

Konferensen blir en upplevelse på många plan - vi ser till helheten och finns på plats.

Konferensen blir en upplevelse – innehåll och inramning gör helheten

Iniciativa arrangerar konferenser för företag som vill konferera tillsammans med kunder eller anställda i en avkopplande och stimulerande miljö  i Spanien.

Ett konferensupplägg kan sträcka sig från ett par dagar och upp till fyra, fem dagar beroende på målsättning och innehåll.

Iniciativa är spindeln i nätet när det gäller det praktiska på plats som transfer, hotell- & konferensrum, teknisk utrustning, val av restauranger, meny- och dryckesval, utflykter, föreläsare, underhållning och studiebesök. Tillsammans samarbetar vi för att få en röd tråd genom hela arrangemanget och konferensprogrammet. Iniciativa är er trygga brygga mellan det svenska och spanska språket samt de olika kulturerna. Våra samarbetspartners i Sverige ordnar det praktiska kring köpet av konferensen. Du får då flyg och Spanien-arrangemang på en och samma faktura vilket ger dig paketreselagens trygghet och fördelar.

Konferensorterna är Marbella, Málaga, Jerez och Cádiz men när önskemål finns så arrangerar vi konferenser även på andra platser i Spanien som t ex Bilbao och San Sebastian. 

Rose-Marie Wiberg

Varför välja en arrangör i Spanien för er konferens?

Ett företag på plats har lokal kännedom, pratar språket och har egen erfarenhet av vilka hotell och restauranger som är bra för tillfället, vilka nya som tillkommer och vilka aktiviteter som lämpar sig bäst för olika årstider. Med lång erfarenhet av konferenser i Spanien kan ni räkna med att få kvalitet och flexibilitet – en arrangör som har koll på helheten.

Det ingår alltid 24 timmars färdledning under konferensen!

MÁLAGA

MARBELLA

JEREZ

CÁDIZ

Grunden för ett lyckat evenemang

KVALITET
Alltid det bästa erbjuds men det betyder inte att det alltid är det dyraste alternativet
 
ENKELHET
En arrangör med lokalkännedom, en faktura och Iniciativa är på plats

FLEXIBILITET
Allt går att ordna

INSPIRATION
Det ska vara roligt att jobba ihop och inspirera/ge något för framtiden