Bröllop i Spanien
Svensk Wedding Planner

Bröllopsplanerare – tar hand om allt från planering till genomförande av bröllopet.

Upplev ert livs viktigaste dag – bröllopet – i Marbella på Costa del Sol.


Ett bröllop, oavsett om det är ett traditionellt eller informellt bröllop, innebär planering. Iniciativa är ett  tryggt val av svensk Wedding Planner när ni vill planera för ert bröllop i Spanien. Bokning av datum och präst, beslut om var ni vill viga er; i kyrkan, i en vacker trädgård eller en annan plats som ni tycker om. Planering för bröllopsfesten, mottagningen eller middagen. Utflykter och fest före och efter bröllopet.

Det är många kringarrangemang som kan behövas vid ett bröllop;
• fotograf
• frisör
• make up
• transport
brudbukett
• musik
• underhållning
• teknisk utrustning
• restaurangval
• menyer
• dekorationer


Det är era egna önskemål som formar just ert bröllop. Iniciativa tar hand om all planering från början till slut utifrån er budget och er vision om hur ni vill ha ert bröllop.

Tack vare bröllopsplanerarens kontaktnät på plats kan vi hitta det som passar bäst in på era önskemål. Alla priser och offerter är individuella utifrån vilka tjänster ni vill köpa.

Ni gifter er med en svensk präst som finns på plats i Svenska kyrkan i Fuengirola eller så kan ni ha en borgerlig vigsel i Sverige och sedan en ceremoni och bröllopsfest i Spanien.

Mer information om vigslar på Costa del Sol finns på Svenska Kyrkans hemsida ››

Restaurang
Vi erbjuder ett antal olika restauranger som vi har samarbete med framför allt i Marbella.

Utflykter och aktiviteter för brudpar och gäster
Oftast är gästerna på plats några dagar före eller efter bröllopet och då kan det vara trevligt att göra utflykter eller andra aktiviteter tillsammans. Allt från att besöka Málaga eller någon av de vackra bergsbyarna, ha en gemensam vinprovning eller tillverka choklad tillsammans är bara några exempel.

Transfer från flygplatsen
Transfer med privat bil (upp till 8 personer) eller buss (minst 10 personer) kan vi erbjuda våra kunder. Offereras separat.

Hotellrum
Bokning av hotellrum eller hyra av hus för gäster gör ni själva men jag ger gärna förslag på hotell. 

Här kan du få lite inspiration om Andalusien ››

Vi arrangerar främst bröllop i Marbella, Benalmádena och Málaga. Kontakta oss gärna genom att fylla i formuläret längre ner på sidan ››

Vårt bryllup ble en drømmedag og akkurat sånn som vi hadde håpet på, takket være Rose-Marie og hennes samarbeidspartnere. Rose-Marie sørget for at alt var i orden og alt ble avtalt som det skulle, og vi som brudepar kunne senke skuldrene i forkant av bryllupet. Hun hadde en strukturert, effektiv og profesjonell fremgangsmåte, kom med nyttige tips og råd underveis og hun var rask på tilbakemeldinger da vi lurte på noe. Det ble en lek å sitte i Norge og planlegge bryllup i Spania når vi fikk hjelp av Rose-Marie. Vi har de sterkeste og varmeste anbefalninger med å bruke Rose-Marie og hennes samarbeidspartnere til ditt bryllup. Vi svarer gjerne på spørsmål om det måtte være noen.

Erik & Anette

Ett stort tack till dig Rose-Marie Wiberg, Iniciativa, för att du ordnade en helt magisk dag för oss. Dagen hade aldrig blivit vad den blev utan dig. Från första gången vi talade i telefon så kände vi oss helt trygga med att lägga allt ansvar på dig. Du har en unik förmåga att förstå vad man vill ha innan man vet det själv, både i stort och smått, och när vi hade funderingar och frågor så fick vi återkoppling direkt oavsett vad det gällde. Om man vill ha en engagerad, kunnig och serviceminded bröllopsplanerare i Marbella finns inget att tveka på, Rose-Marie får fem stjärnor av fem möjliga!


Veronica & Ronny

När vi beslutade oss för att ha vårt bröllop i Marbella var valet att anlita Iniciativa och Rose-Marie Wiberg självklart. Med sitt breda kontaktnät, sina kunskaper om Spanien i helhet och Marbella i synnerhet och sin känsla för detaljer så såg Rose-Marie till att vårt bröllop blev precis som vi tänkt oss. Allt ifrån upphämtning av gäster på flygplatsen, restaurangbokningar, vigsel och bröllopsfest till alla kringarrangemang under övriga dagar. Vi kan varmt rekommendera Iniciativa vid både bröllop och andra evenemang.

Anna & Patrik

Kontakta oss gärna

Önskar följande extra tjänster
Vår integritetspolicy