Bröllop i Spanien
Svensk Wedding Planner
Rose-Marie Wiberg

Är du nyfiken på hur ett bröllop i Spanien kan se ut? Passa på att träffa Rose-Marie och ställ frågor när hon är i Stockholm 26-28 februari.

Läs också bloggposten "Ett bröllop blir till – del 1" här ››

Bröllopsplanerare – tar hand om allt från planering till genomförande av bröllopet.

Upplev ert livs viktigaste dag – bröllopet – i Marbella på Costa del Sol.


Ett bröllop, oavsett om det är ett traditionellt eller informellt bröllop, innebär planering. Iniciativa är ett  tryggt val av svensk Wedding Planner när ni vill planera för ert bröllop i Spanien. Bokning av datum och präst, beslut om var ni vill viga er; i kyrkan, i en vacker trädgård eller en annan plats som ni tycker om. Planering för bröllopsfesten, mottagningen eller middagen. Utflykter och fest före och efter bröllopet.

Inspirationsbilder för bröllop i Spanien
Brudbuketter

Det är många kringarrangemang som kan behövas vid ett bröllop;
• fotograf
• frisör
• make up
• transport
brudbukett
• musik, underhållning, DJ, teknisk utrustning
• restaurang- och menyval
• dekorationer


Det är era egna önskemål som formar just ert bröllop. Iniciativa tar hand om all planering från början till slut utifrån er budget och er vision om hur ni vill ha ert bröllop.

Tack vare ett brett kontaktnät av lokala samarbetspartners på plats och bröllopsplanerarens kunskaper i det spanska språket och den spanska kulturen kan vi erbjuda det som passar er bäst. Alla priser och offerter är individuella utifrån vilka tjänster ni vill köpa.

Ni gifter er med en svensk präst som finns på plats i Svenska kyrkan i Fuengirola eller så kan ni ha en borgerlig vigsel i Sverige och sedan en ceremoni och bröllopsfest i Spanien.

Mer information om vigslar på Costa del Sol finns på Svenska Kyrkans hemsida ››

Restaurang
Vi erbjuder ett antal olika restauranger som vi har samarbete med framför allt i Marbella.

Utflykter och aktiviteter för brudpar och gäster
Oftast är gästerna på plats några dagar före eller efter bröllopet och då kan det vara trevligt att göra utflykter eller andra aktiviteter tillsammans. Allt från att besöka Málaga eller någon av de vackra bergsbyarna, ha en gemensam vinprovning eller tillverka choklad tillsammans är bara några exempel.

Transfer från flygplatsen
Transfer med privat bil (upp till 8 personer) eller buss (minst 10 personer) kan vi erbjuda våra kunder. Offereras separat.

Hotellrum
Bokning av hotellrum eller hyra av hus för gäster gör ni själva men jag ger gärna förslag på hotell. 

Här kan du få lite inspiration om Andalusien ››

Vi arrangerar främst bröllop i Marbella, Benalmádena och Málaga. Kontakta oss gärna genom att fylla i formuläret längre ner på sidan ››

Inspiration från Spanien

Kontakta oss gärna

Önskar följande extra tjänster
Vår integritetspolicy