Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

En español

Marbella – Spanien

En pärla i södra Europa vid Medelhavet och med Afrika i horisonten

Marbella SpanienDet finns många anledningar till att välja Marbella i södra Andalusien oavsett om det gäller professionella konferenser, kundevent och möten eller festarrangemang, bröllop, longstay och specialresor.

Närheten till havet är inte unikt men det är blandningen av stadens utbud, närheten till havet och gamla stan med sina historiska byggnader i kontrast med modernare byggnader och lyxhamnen Puerto Banús som ger Marbella sin charm. Vi har också närheten till en storstad som Málaga och små vita bergsbyar på andalusiska landsbygden där det ibland känns som om tiden har stannat.

Med Iniciativas långa erfarenhet i Spanien kan du känna dig lugn även om arrangemangen ska göras i ett annat land med ett annat språk. Här finns engagemang, lång erfarenhet, nätverk och kunskaper om Spanien och Marbella med omnejd. Iniciativa är din personliga guide för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna dig trygg i det du beställer. Iniciativa är alltid med under hela konferensen / arrangemanget.

Iniciativas utbud i Marbella

Konferenslokal på Fuerte MArbella Konferenser

Seminarier och event i Marbella Seminarier & kundevent

Konferenser i Spanien Specialresor

Böllop i Marbella Spanien Bröllop

Marbella Longstay

Festarrangemang i Marbella Spanien Festarrangemang