Konferens i Spanien – MarbellaGet started

Marbella – en pärla i södra Europa vid Medelhavet – här konfererar ni i en stimulerande miljö

Det finns många anledningar till att välja Marbella i södra Andalusien, oavsett om det gäller professionella konferenser, kundevent och möten eller festarrangemang, bröllop, longstay och specialresor.

Marbella ramas in av Medelhavet på ena sidan och mäktiga berg på den andra. Dessutom ett härligt klimat med ca 320 soldagar per år. Det finns ett stort utbud av restauranger, kulturella inslag och möjligheter till många givande konferensaktiviteter. Vi erbjuder utflykter till de vita byarna, båttur från Marbella till Puerto Banús, gemensam matlagning, olivoljeprovning, vin- och cavaprovning, vandringar, jeepsafari, studiebesök enligt era önskemål. Dessutom gourmetupplevelser allt från någon av Costa del Sols Guide Michelinrestauranger till en inhemsk spansk restaurang. 

Exempel på hur en en konferens i Marbella kan se ut
Vi möter er på Málaga flygplats när ni landar och vi tar oss ca 50 västerut med buss eller annan transport beroende på antalet deltagare. Vi checkar smidigt in på det hotell vi tillsammans valt. Det kan vara ett hotell som ligger på strandpromenaden fem minuter från gamla stan eller lägenhetshotell om det passar bättre.

Vi inleder konferensen – Välkommen till Marbella – där vi presenterar praktisk information för deltagarna om dagarna i Marbella. Vi äter lunch och går en guidad tur i stan innan konferenspasset börjar. 

På kvällen har ni en gemensam välkomstmiddag där ni får smaka på Andalusiens och Spaniens specialiteter – både mat och dryck.

Beroende på hur ni fördelar konferenstiden kan vi erbjuda många olika förslag till upplevelser.

Ett exempel kan vara Málaga med mat, tid för shopping och museibesök. 

Ett annat alternativ är att åka upp till en närbelägen bergsby där vi  går en guidad tur i staden och sedan åker vidare till en venta, landsvägskrog, för att äta lunch. Eller så besöker vi en vinbodega där vi får veta allt om vinproduktion, smaka de goda vinerna tillsammans med vällagade tapas.

Dagen innan avresa knyter vi ihop konferensen med ett för- och eftermiddagspass, äter en god lunch förbereder oss för kvällens upplevelser.

Om vi inte haft en spansk vinprovning på någon av våra utflykter är det en trevlig början på avslutningskvällen innan middagen dukas upp. Vi åker till en genuin restaurang i utkanten av Marbella som serverar spanska läckerheter i rustik miljö.

Solkustens pärla

Marbella ramas in av Medelhavet på ena sidan och mäktiga berg på den andra. Dessutom ett härligt klimat med ca 320 soldagar per år. Det finns ett stort utbud av restauranger, kulturella inslag och möjligheter till många givande konferensaktiviteter. 

Fakta om Marbella

Belägen vid Medelhavet mellan Málaga och Gibraltar

Málagaprovinsens näst största stad

Ca 142.000 invånare (2018)

Staden har 44 km kust

Det finns 15 golfbanor i Marbella

Om Puerto Banús

Hamnområdet Puerto José Banús, kallas oftast bara för Puerto Banús, ligger sydväst om Marbella. Den exklusiva hamnen byggdes 1970 av José Banús. Hit kommer många rika och kända från hela världen. Strosa omkring i marinan och beskåda lyxiga båtar, bilar och affärer.