Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

En español

Referenser

När vi beslutade oss för att ha vårt bröllop i Marbella var valet att anlita Iniciativa och Rose-Marie Wiberg självklart. Med sitt breda kontaktnät, sina kunskaper om Spanien i helhet och Marbella i synnerhet och sin känsla för detaljer så såg Rose-Marie till att vårt bröllop blev precis som vi tänkt oss. Allt ifrån upphämtning av gäster på flygplatsen, resturangbokningar, vigsel och bröllopsfest till alla kringarrangemang under övriga dagar. Vi kan varmt rekommendera Iniciativa vid både bröllop och andra evenemang.

Anna & Patrik, Stockholm

Vi anlitar alltid Iniciativa för våra konferenser i Spanien, oavsett om deltagarna är många eller få. Bemötandet, den personliga servicen och förmågan att alltid sätta ihop aktiviteter, boende och restaurangupplevelser på ett utomordentligt sätt gör att vi kommer att anlita dem igen och igen och igen.

Anders Molin på Strömbergs

Humle Kapitalförvaltning har under året genomfört en rad kundaktiviteter på Spanska Solkusten med lyckat resultat. En del av dessa event har vi samarbetat med Rose-Marie och Iniciativa. Vi har kunnat luta oss mot Rose-Maries kunniga organisationsförmåga och noggrannhet. När jag arbetar nära Iniciativa inser jag att alla detaljer är viktiga även dom små när det gäller att få ett bra event att bli perfekt. Det är dom små detaljerna som avgör och Rose-Marie bevisar varje gång att så är fallet.

Med Iniciativas stora ansvarstagande och struktur samt engagemang, kan man vara säker på att allt praktiskt kring en lyckad aktivitet noggrant genomförts.

Stig Jogsten, Marknadsansvarig, Humle Kapitalförvaltning AB

Att ta Rose-Maries hjälp till en lyckad semester är ett unikt koncept att för en rimlig peng kunna skräddarsy sitt eget program. Vi är 6 vuxna och 8 barn som varmt rekommenderar Rose-Marie, Marbella och den spanska kulturen, maten och solen. Hör av er till Rose-Marie för er nästa semester. Det blir en vinstlott!

Familjerna Irme, Fredman, Svensson-Hallin

SWEA Internationals regionårsmöte (Västra Europa/Mellerstaöstern/Asien) i oktober 2010, Marbella. Härligt med ett så välorganiserat regionmöte där samtliga deltagare var otroligt nöjda. Professionellt, intressant och roligt! Rose-Marie Wiberg, tillsammans med styrelsen i SWEA Marbella, gjorde ett fantastiskt arbete och allt klaffade perfekt in i minsta detalj.

Monica Haglund, Regionordförande VEMA, SWEA International