Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

En español

"Ett flygplan kommer lastat" – en krönika om vistelsen i Marbella   Läs krönikan

Välkommen till en vinter i Marbella

Specialresa – Long stay i Marbella

Njut av vintern i härliga Spanien – Longstay i Marbella

Club Eriks Longstay 2019. Bo på hotel Fuerte i centrala Marbella.Fly regn och rusk och res till Marbella.

Det är här på den spanska solkusten som man med glädje kan tillbringa några veckor under årets mörka och kalla tid i Sverige. På plats i Marbella finns din värd, Rose-Marie Wiberg, att erbjuda en palett av trevliga upplevelser för alla smaker och intressen, i hela Andalusien.

Det finns många anledningar till att välja Marbella i södra Andalusien för en longstay-vistelse. Närheten till havet är inte unikt men det är blandningen av stadens utbud ett par minuter från strandpromenaden, närheten till havet och gamla stan med sina historiska byggnader i kontrast med modernare byggnader och lyxhamn som ger Marbella sin charm.

Vi har också närheten till en storstad som Málaga och de små vita bergsbyarna på andalusiska landsbygden där det ibland känns som om tiden har stannat.

Under vår vistelse bor vi på det anrika hotellet Fuerte som erbjuder sina gäster fantastisk service och strålande faciliteter.  Hotellet har fantastiskt läge vid stranden, mitt i den gamla stadskärna där gästerna kan slappna av och njuta av livet på Solkusten. Samtliga rum har utsikt direkt mot medelhavets gnistrande vatten.

En reseberättelse om när Rose-Marie gjorde en utflykt till byn Tolox med Club Eriks Long-stay-resenärer ››

Hotel Fuerte Marbella
Pris på förfrågan.

Om du är intresserad av en longstay i Marbella kontakta Rose-Marie