Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

En español

FAQ

Här får du svar på vanliga frågor

Feria i Andalusien

Finns det en Wedding Planner på Costa del Sol?
Ja, Iniciativa arrangerar allt ni behöver för bröllop och bröllopsfesten i Spanien oavsett om ni vill viga er i kyrkan, på stranden, i en vacker trädgård eller en annan plats som ni tycker om. Kontakta din Wedding Planner på Costa del Sol; Marbella, Fuengirola/Benalmadena, Estepona och Nerja. Läs mer här om att gifta sig i Spanien ›› Här finns en sida om brudbuketter ››
Hur tar man sig från Málaga flygplats?
Det finns flera möjligheter att åka från flygplatsen. Till Marbella kan man ta flygbussen, som tar ca 45 minuter, och sedan taxi till det ställe man ska bo. Hyrbil eller taxi är också alternativ. Det finns flygbussar till olika ställen på Costa del Sol. Det finns också shuttle till flera hotell.
När startade Iniciativa?
Iniciativa startades 2009 av Rose-Marie Wiberg.
Varför ska vi välja Costa del Sol som konferensort?
Att kunna flyga längst söderut i Europa på ca 4 timmar är en fördel. Det är ett behagligt klimat året om på Costa del Sol och har ca 320 soldagar per år. Det finns oanade möjligheter att hitta ett program för konferensen, utbildningen eller ledningsgruppsmötet som också är kostnadseffektivt.
Varför välja ett spanskt företag som arrangör?
Ett spanskt företag med svensk ägare som kan den lokala marknaden och har nära kontakter med hotell, restauranger, aktivitetsarrangörer och som kan ordna ett specialanpassat program. Det stora nätverket och att kunna språket på plats är viktigt för att kunna leverera hög kvalité från ankomst till avresa.
Vilka öppettider har affärer och banker?
Affärerna har öppet måndag till lördag. Under högsäsong är de öppna även på söndagar i juli och augusti, december och påskveckorna. Köpcentra har oftast öppet kl 10-22 medan mindre butiker fortfarande har siesta mellan kl 14 och 17. Bankerna öppnar tidigt på morgon ca 8.15 och har öppet till 14.00 eller 14.30 beroende på vilken bank det är.
Vilket landsnummer är det till Spanien?
Landsnumret till Spanien är +34.