Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

En español

Vanliga frågor om bröllop i SpanienFAQ

Vanliga frågor och svar om att gifta sig i Spanien

Finns det en prislista så vi kan se hur mycket ett bröllop kostar?
Det finns en prislista på de kringtjänster som man kan köpa till som t ex brudbukett, fotograf, kostnad för vigsel, frisör, catering, dekorationer, teknik, DJ. Den prislistan ingår alltid i det första offertförslaget. För att få en total kostnadsbild för hela arrangemanget gör vi alltid individuella offerter vid varje bröllopsförfrågan.
Finns det en Wedding Planner på Costa del Sol?
Ja, Iniciativa arrangerar allt ni behöver för bröllop och bröllopsfesten i Spanien oavsett om ni vill viga er i kyrkan, på stranden, i en vacker trädgård eller en annan plats som ni tycker om. Kontakta din Wedding Planner på Costa del Sol; Marbella, Fuengirola/Benalmadena, Estepona och Nerja. Läs mer här om att gifta sig i Spanien ›› Här finns en sida om brudbuketter ››
Hur betalar vi bröllopet när vi anlitar Iniciativa?
När ni har fått och godkänt offerten får ni en bekräftelse på arrangemanget och vad som ingår. Olika restauranger har olika betalningsvillkor men det vanliga är att man betalar in 25 % av den totala offerten efter det att bokningen är godkänd. Delbetalning två görs ca 3-6 månader före bröllopet och slutbetalningen en vecka innan. Eventuella extra beställning betalas på plats.
Kan ni ordna fotograf?

Ja vi kan ordna fotograf som kan ta bröllopsfoton, fotografera under vigseln och/eller vid den efterföljande festen. Även fotografer som kan videofilma. Priset beror på hur lång tid fotografen ska vara på plats.

Kan vi få hjälp med att köpa brudbukett?
Ja det kan ni få hjälp med. Ni skickar bilder på hur ni gärna vill att brudbuketten ska se ut, färger och blomval så beställer och levererar vi den till vigseln.
På vilka orter arrangerar ni bröllop?

Vi arrangerar vi bröllop i Marbella, Estepona, Málaga och Nerja med omnejd.

Vilken tidpunkt på året är det bäst att gifta sig på Costa del Sol?

Hela året fungerar bra men under vinterhalvåret är det svalare och inte det bästa klimatet att gifta sig utomhus. Mina favoritmånader är maj, juni, september och oktober då det är vädermässigt bra månader. Vill man gifta sig i juli och augusti är det bra att tänka på att det är väldigt varmt och vill man dessutom gifta sig på stranden är det mycket folk på stränderna till långt in på kvällarna.