1 kg majskyckling
1 burk kokosmjölk
2 gula lökar
250 g färska skogschampinjoner
1 msk olivolja
2 msk kycklingfond
chiliflakes
1 msk salvia
1 tsk ingefära
5-6 blad färsk basilika
4 msk japansk sweet chilisås
2 tsk japansk soja
salt
svartpeppar från kvarnen
Gör så här
Ta bort skinnet på kycklingen och skär den i lagom stora bitar.
Häll olja i grytan och bryn kycklingen.
Skala och skär löken och skär i ganska stora bitar.
Skölj och rensa champinjonerna.
Häll i kokosmjölken och kycklingfonden i grytan och lägg även i löken och champinjonerna.
Lägg i alla kryddor.
Låt puttra på medelvärme, inte för stark värme, i ca 35 minuter beroende på hur stora kycklingbitarna är.
Smaka av för att känna om det behövs mer kryddor.
Servera med vildris eller blomkålsris och en fräsch sallad.
Lycka till!