Dragon

Dragonkyckling med grönpepparsenap och ruccola





Pollo del estragón con mostaza de Dijon y rúcula


2 personer

1 stor färsk kycklingfilé
1 msk grönpepparsenap (Dijon)
1 msk Bongs kycklingbuljong
3 msk vatten
1 msk torkad dragon eller efter smak
salt
peppar från kvarnen
2,5 dl grekisk yoghurt
ca 50 g ruccolasallad
pasta, spagetti eller ris

Gör så här

Skär kycklingfilén i ganska små kuber och fräs dem i en panna utan smör eller olja. Krydda med dragon, salt och peppar. Häll i vatten och buljong. Klicka i senapen. Rör om och låt puttra i ca 10 minuter på svag värme.

Koka pasta, spagetti eller ris.

När kycklingen är klar häll i den grekiska yoghurten och rör om försiktigt och låt bli varmt men det får inte koka.

Lägg upp på tallrikar, gärna djupa tallrikar, strö över rikligt med ruccola. Servera genast. Och njut!