Tjänster
Konferenser i Spanien
Konferensupplägg
Bröllop i Spanien
Inspiration
Resmål
Konferens i Marbella
Konferens i Jerez
Konferens i Cádiz
Konferens i Málaga
Om
Om Iniciativa
Samarbetspartners
Mat & vin i Spanien
Recept
Lexikon för mat & dryck
Blogg
Kontakt
Tjänster
Konferenser i Spanien
Konferensupplägg
Bröllop i Spanien
Inspiration
Resmål
Konferens i Marbella
Konferens i Jerez
Konferens i Cádiz
Konferens i Málaga
Om
Om Iniciativa
Samarbetspartners
Mat & vin i Spanien
Recept
Lexikon för mat & dryck
Blogg
Kontakt
Apelsiner med kanel och Cointreau
Dela:
Naranjas con canela y Cointreau
4 port
5 apelsiner
1 msk malen kanel
2 msk socker
½ glas Cointreau
Gör så här
Skala 4 apelsiner. Ta bort det vita på apelsinens insida och skär apelsinen i fina skivor.
Pressa en apelsin.
Blanda apelsinsaften med socker, kanel och Cointreau.
Lägg upp apelsinskivorna på ett serveringsfat. Häll över blandningen och ställ in i kylskåpet ca 30 min innan det ska serveras.