Datum för bröllop

Ett bröllop blir till – del 2

Här kan du läsa Del 1, Del 3 och Del 4 av Ett bröllop blir till.

Nu börjar planeringen. 


Avtalet är påskrivet, offerter från restauranger, fotografer, DJ och dekorationsföretag börjar komma in. Bruden får förslag på frisör och makeup-artist/sminkös och bokar det själv.

Och så är det valet för vigsel eller ceremoni. Det finns två alternativ. Vill man vigas av en präst kontaktar man Svenska kyrkan i Fuengirola och bokar in vigseln. Det går också att vigas borgerligt i Sverige och enbart ha en ceremoni på Costa del Sol men med samma upplägg som en äkta vigsel.

Bröllopsdagen börjar ta form, restaurang är bokad och det är dags att skicka ut Save the Date så att alla gäster har möjlighet att planera sin resa till bröllopet. Just det Save the Date. Hur håller vi våra gäster informerade om allt som händer? Egen hemsida, sluten Facebookgrupp - kom ihåg att bjuda in bröllopskoordinatorn.

Ju mer vi pratas vid desto fler idéer kommer upp. Vi skulle vilja ha en saxofonist under ceremonin, en sångerska, inspelad musik. Finns det någon violinist, operasångare, hyra in ett piano? Hur gör vi med musiken till dansen? DJ:n kan väl spela svenska låtar? Ja, listan är lång över olika önskemål och allt går att genomföra med vårt breda kontaktnät.

Just det, tal, spex under middagen, hur lång tid tar en middag, när ska de olika vännerna/familjen hålla tal, hur många tal, hur långa tal, hur gör vi med placeringen?

Det är nu det är dags att koppla in Toastmaster och Toastmadame. Värden och värdinnan för bröllopet lotsar brudpar och gäster genom hela bröllopsdagen på ett galant sätt.

Här kan du boka in ett möte med Rose-Marie.


Bröllopsmat
Spanska ostar
Spansk Paella

Boka in ett möte med Rose-Marie i Stockholm (Kungsholmen) 26, 27 och 28 februari 2023 på Courtyard by Marriott, Rålambshovsleden 50.

Rose-Marie kontaktar dig med bekräftelse av dag och förslag på tid