Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

En español

Andalusien runt

En palett av innehållsrika upplevelser i de vackra södra delarna av Spanien – Andalusien.
Alhambra Granada & Alhambra – tvådagarstur

En utflykt till den historiska staden Granada med sitt Alhambra där historiens vingslag känns så fort vi kliver av bussen. Vi startar tidigt på morgonen, guidning på Alhambra ingår.

De vita byarnaDe vita byarna – rundtur i bergen

En heldagsutflykt i bergen med besök i de vita byarna i Andalusien är en upplevelse. Vi guidas genom den spanska historien, äter en god lunch och tar några stopp på vägen för att se de vackra andalusiska byarna.

Middag Gourmetmiddag – avsmakningsmeny

På en av Marbellas bästa restauranger serveras en avsmakningsmeny med goda viner. Fantasifulla uppläggningar och sammansatta smaker i harmoni är en fröjd för både öga och gom.

Málaga Málaga med guidning och middag

Provinshuvudstaden Málaga har en vacker katedral, fina gågator, en ny hamn med ett stort urval av restauranger och affärer. Málaga har blivit ett kulturellt centrum med alla sina muséer.

Vinprovning Vinprovning – Spanien runt

En kväll att minnas då vi tillsammans med en vinkännare provsmakar, doftar och njuter av viner från hela Spanien – röda, vita och rosé. Efter provningen intar vi en lättare måltid.

Jerez – tvådagarstur Jerez – tvådagarstur

På kvällen besöker vi en av stadens flamencobarer. Ett besök på Real Escuela Andaluzia del Arte Equestre för att besöka dess museum och vackra omgivningar. Vi hinner också med en sherryprovning.

Jerez Jerez – endagstur

Vi får en guidad tur genom den fina staden som är känd för sin sherry, flamenco och andalusiska hästar. Rundvandring på en av stadens bodegor och provsmakning av sherry står på programmet.

Mandelträd Mandelträden står i blom

En heldagsutflykt då vi beger oss mot Axarquíaområdet norr om Málaga för att se de vackra mandelsblomsträden i blomning. På vägen besöker vi ett par olivoljetillverkare.

Nerja Nerja och de magiska grottorna

Vi besöker Cueva de Nerja – grottorna som upptäcktes för 50 år sedan av tre unga pojkar som var på fladdermusjakt och upptäckte en skrev i berget. Besök i staden och en god lunch intar vi på en av de trevliga restaurangerna i staden.

Söndagslunch i fiskehamn Söndagslunch i fiskehamn

Vi äter en typisk spansk fisklunch i den gamla fiskehamnen i Marbella.Visa större karta