Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

Lexikon: Kött & fågel

Carne y pollo        

Albóndigas – Köttbullar
Alce – Älg
Asado de cordero – Lammstek
Bacon – Bacon
Bistec – Biffstek
Canejo – Kanin
Carne de ternera – Kalvkött
Carne picada – Köttfärs
Chuleta de cerdo – Fläskkotlett
Chuleta de cerdo ahumado – Kassler
Chuleta de cordero eller costillas de cordero – Lammkotlett
Chuleta de ternera – Kalvkotlett
Ciervo – Hjort
Cordero – Lamm
Corzo – Rådjur
Costilla de cerdo – Revbensspjäll
Costillar de cerdo – Fläskkarré
Escalope – Schnitzel
Faisán – Fasan
Ganso – Gås
Hamburgesa – Hamburgare
Hígado – Lever
Hígado de ternera – Kalvlever
Jamón – Skinka
Jamón ahumado – Rökt skinka
Jamón cocido – Kokt skinka
Jamón serrano – Lufttorkad skinka
Lasaña – Lasagne
Liebre – Hare
Paletilla de cordero – Lammbog
Panceta – Sidfläsk
Pato – Anka
Pechuga de pavo – Kalkonbröst
Pechuga de pollo – Kycklingbröst
Pierna de cerdo – Fläsklägg
Pierna de cordero – Lammlår
Pollo – Kyckling
Rabo de buey – Oxsvans
Reno – Ren
Silla de cordero – Lammsadel
Solomillo de cerdo – Fläskfilé
Solomillo de cordero – Lammfilé
Solomillo de ternera – Oxfilé