Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

En español

Konferera i populära Málaga – Spanien

Staden som är utnämnd av Daily Mail till "det nya Barcelona"

Konferens i Málaga Spanien

För att få en lyckad konferens är helheten viktig. Ni är proffs på att lägga upp programmet för att nå era mål och vi kompletterar med proffsig hjälp och en palett av inspirerande upplevelser på plats.

Málaga, provinshuvudstaden, som ligger vid Medelhavet i södra Spanien. En stad i ständig utveckling som fascinerar med sin blandning av historia och modern kultur.Det finns många möjligheter till givande konferensaktiviteter i Málaga med omnejd.


Tapasbar i MálagaExempel på en konferens i Málaga

När ni landat åker vi den korta sträckan från flygplatsen till Málaga stads centrum, en tur på ca 15 minuter. Vi checkar smidigt in på det hotell ni valt och oavsett om ni väljer ett tre- eller fyrstjärnigt hotell ligger de centralt belägna bredvid varandra. Båda med bara ett par minuters promenad till gågatan Larios, gamla stan och cirka fem minuter från den nybyggda moderna hamnen.

Vi inleder konferensen med – Välkommen till Málaga – då vi presenterar praktisk information för deltagarna om dagarna i Málaga. Vi tar en guidad tur till fots för att lära känna staden.

På kvällen har vi en gemensam välkomstmiddag där ni får smaka på Andalusiens specialiteter – både mat och dryck.

Beroende på hur mycket konferenstid ni behöver erbjuder vi många olika förslag till upplevelser utanför själva konferenstiden.

Gibralfaro MálagaAtt lära känna den spännande staden Málaga – som nu kallas för ”nya Barcelona” hinner man inte på ett par dagar men det är ett sätt att få mersmak och att återkomma. Málaga har en vacker katedral, fina gågator med bra shopping, en ny hamn med ett stort urval av restauranger och affärer.

Málaga har blivit ett kulturellt centrum med alla sina muséer, bland annat öppnade i mars 2015 den första filialen av det franska Centre Pompidou. Det finns museer för allas tycke och smak; bilmuseum, Picassomuseum, glasmuseum, flamencomuseum, ett modernt museum och klockmuseum för att nämna några.

Strosa runt i staden och njut av atmosfären. Det finns många trevliga ställen där man kan beställa en dryck och tapas. För den matlagningsintresserade är ett besök i saluhallen ett nöje.

Ett utflyktsmål kan vara till Axarquíaområdet ovanför Málaga där vi besöker en olivoljeproducent, en bodega och när hungern blir för stor äter vi lunch i en liten by på vägen. Vill ni ha ett mer aktivt programmet finns det natursköna områden i bergen där man kan prova på en vandring på ett par timmar med vana guider.Ett annat kan vara en utflykt till Granada och Alhambra med historien från morernas tid och Spaniens återtagande.

Så här kan ett konferensupplägg på 4 dagar se ut:

Hamnen i MálagaAnkomstdagen
Ankomst till Málaga flygplats
Incheckning på hotellet
Välkommen till Málaga och lunch
Uppstart på konferensen
Välkomstmiddag i spansk stil

Dag 2 – Alternativ 1
Konferens
Málagatur både till fots och med buss inkl lunch
Konferens
Gemensam middag

Dag 2 – Alternativ 2
Konferens
Museirunda inkl lunch
Konferens
Middag på genuin Málagarestaurang

Dag 3
Konferens
Utflykt i Axarquíaområdet
Middag i hamnen

Avresedag
Utcheckning
Transfer till Málaga flygplats

Observera att det ingår 24 timmars färdledning under konferenserna!

På den här sidan kan du se lite mer av vårt utbud av aktiviteter i Andalusien