Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

España-bloggen

En blogg om upplevelser, vardagstankar och smultronställen.

Nyhet

Rose-Marie Wiberg - torsdag, februari 02, 2012

Årets första nyhet är att vi i mars erbjuder våra företagskunder, organisationer och vinklubbar att kunna arrangera vinprovningar i Stockholm för sina kunder och/eller anställda. En möjlighet att på ett annorlunda sätt prova på spanska viner, spanska tapas och att få en inblick i den spanska vinkulturen. Vi provar 6 olika viner från små, spanska vindistrikt med hög kvalité. Till vinerna provsmakar vi några tapas bl a en prisbelönt Manchegoost, och Salchichon (korv gjord på kött från de fina Pata Negra-grisarna).

Detta erbjuder Iniciativa i samarbete med Dan Olsson som är vin-connoisseur med spanska viner som specialitet och som är bosatt i Spanien. Dan har 25 års erfarenhet av vinbranschen i Spanien med både import och export av viner från hela världen. Han är sedan 10 år tillbaka ordförande och drivande inom Munskänkarna i Spanien och Fuengirola. Dan startade sin första vinklubb 1974 i Göteborg och blev sedan golfsproffs på 80-talet för att sedan viga sitt liv åt golf, viner och resor.

Ni som är intresserade av dessa vinprovningar är välkommen att höra av er direkt till mig på e-mail: rosemarie@iniciativa.se för offertförslag.

Un saludo från ett kallt och soligt Stockholm,