Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

España-bloggen

En blogg om upplevelser, vardagstankar och smultronställen.

Nu startar Iniciativa på riktigt!

Rose-Marie Wiberg - onsdag, februari 15, 2012

I måndags den 13/2 avgick jag som ordförande för SWEA Marbella efter 5 år i styrelsen varav 4 som ordförande. Det har varit fantastiska år där jag fått många nya erfarenheter och ett härligt kontaktnät i Spanien och även med Sweor över hela världen. Att sitta som ordförande tar mycket tid och engagemang så det är först nu som jag kan ägna all den frigjorda tiden till att arbeta med mitt företag. Det är först nu jag startar på riktigt!

På min blogg kommer ni att hitta olika gästbloggare inom kultur, ledarskap, hälsa, mat och dryck och så klart om Spanien.

Under våren kommer jag att pendla mellan Marbella och Sverige för att marknadsföra Iniciativa, knyta nya kontakter och träffa mina väletablerade kontakter sedan många år.

Business in Heart är en ny bekantskap och det är ett nätverk för kvinnliga företagare. Den 7/3 är jag inbjuden att prata för City-gruppen som håller sitt möte i Gamla Stan i Stockholm. Jag kommer att prata om att entusiasmera kvinnor att bo, arbeta och starta företag utomlands och hur det kan gå till.  Gå gärna in på Business in Hearts hemsida www.businessinheart.com.

 Un saludo,