Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

España-bloggen

En blogg om upplevelser, vardagstankar och smultronställen.

Låt drömmen om bröllop i Spanien bli verklighet – gift er på Costa del Sol

Rose-Marie Wiberg - måndag, september 07, 2015

Bröllop, vigsel och fest i Spanien Bröllopsdagen är en av de viktigaste och roligaste dagarna i livet. Bröllopsfesten dit alla kommer för att glädjas med er denna dag. ”Från beslut till handling” brukar man säga, och vad passar väl bättre än detta ordspråk just när det gäller ett bröllop.

Frieriet, eller det gemensamma beslutet, planeringen, vilka vill vi bjuda in, stort eller litet bröllop, formellt eller informellt, var vill vi gifta oss, hur långt i förväg ska vi skicka ut inbjudningarna, hur mycket vill, och kan vi, spendera på bröllopet, kyrklig eller borglig vigsel?

Oavsett om det är ett litet eller stort bröllop är det många detaljer som ska komma på plats innan bröllopsdagen infinner sig. Och den infinner sig med stormsteg.

Att gifta sig utomlands innebär att avståndet mellan hem- och festort är ganska långt så det kan vara svårt att genomföra sina idéer utan hjälp. När väl datum, klockslag och bokning av präst är klart tar festplaneringen vid och då är det dags att välja plats för vigsel och restaurang. Ibland kan det vara samma plats men behöver inte vara det. När det är bestämt är det dags att skicka ut inbjudan. Eftersom det handlar om gäster som ska ta sig till en annan ort, och för många ett annat land, är det bra om inbjudan går ut 4-5 månader innan så alla har tid att planera semester efter detta festliga tillfälle.

Det är sen dags för finslipning och alla detaljer kan börja planeras. Behöver gästerna transfer från flygplatsen, tips om boende och restauranger? Om bröllopsfestligheterna pågår i flera dagar skicka gärna ut ett litet miniprogram så de vet vad som gäller då kan de planera både ankomst och hemresa efter detta.

Kläder, ringar, skor och dokument som behövs inför en vigsel kan ordnas på hemmaplan men allt annat gör vi på plats. Som att boka frisör, fotograf, ta fram meny- och vinförslag, förslag på brudbuketter, bordsdekorationer, underhållning – DJ, levande musik, transport för brudpar och gäster. Allt efter era önskemål om färger, utformning, smak och budget.

Vill ni även ordna utflykter eller andra aktiviteter finns det många bra alternativ som ni kan få förslag på.

Jag ser fram emot att få ta emot många par som önskar gifta sig i Spanien.

Vill du läsa mer bröllop, vigsel och arrangemang i Spanien? Klicka här ››

Bröllopsarrangemang i Spanien Costa del Sol
Proffsiga bröllpsrangemang i Spanien
Arrangemang av bröllop i Spanien
Allt för ditt bröllop i Spanien
Bröllopsarrangemang i Spanien Costa del Sol
Arrangemang av bröllop i Spanien

Saludos y hasta pronto,

Rose-Marie