Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

España-bloggen

En blogg om upplevelser, vardagstankar och smultronställen.

Dessa fantastiska kvinnor - och de har vi många av i Marbella

Idag är en speciell dag för en av dessa kvinnor. En alldeles speciell dag för Birgitta Bergin som idag har sitt Releaseparty i Göteborg för sin första bok – Tre veckor. Tre veckor är Birgittas debutroman – ett crescendo av värme, humor och dramatik. ..

más / mer

Nyheter om Spanien och dess viner

Då är det åter dags för vår vinbloggare Dan Olsson att dela med sig av sin vinkunskap. Dan är vin-connoisseur med specialitet på spanska viner. Dan har 25 år i vinbranschen i Spanien och då både med import och export.
 ..

más / mer

Vår kulturskribent - Beata Konar

Först ut denna vecka är vår nya kulturskribent på Iniciativas blogg, Beata Konar, filmare, journalist, författare. Beata kommer att återkomma med sin kulturblogg lite då och då. Här nedan berättar Beata bl a om hur vi träffades - av en slump. Men är det slumpen? Jag tror mer på att det finns en mening med allt som händer. Möten i livet är för mig mycket viktiga och det är också därför jag använder devisen: "Mer än bara ett möte..." - och mötet mellan Beata och mig var verkligen mer än bara ett möte. Det gav energi och nytänkande!
Jag hälsar Beata varmt välkommen!

Läs Beatas blogg nedan... ..

más / mer