Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

España-bloggen

En blogg om upplevelser, vardagstankar och smultronställen.

Nyheter

Vinprovningar i Stockholm
Nu startar Iniciativa upp aktiviteter även i Stockholm och först ut är företagsanpassade vinprovningar. Vi provar spanska viner och smakar på några utvalda Manchego-ostar, som blivit prisbelönta, och en Salchichon (korv) som är gjord på det fina köttet från Pata Negra-grisar. Du som vill veta mer om hur du kan lägga upp din företagsaktivitet antingen i Sverige eller Spanien är välkommen att kontakta mig på
rosemarie@iniciativa.se
 ..

más / mer

Día de Andalucía

Idag den 28 februari firar vi Día de Andalucía - Andalusiens dag - i södra Spanien. En dag då de flesta passar på att äta på restaurang, promenera, umgås och koppla av i största allmänhet från arbete och andra bestyr. Läs mer om Día de Andalucía på Sydkustens hemsida. ..

más / mer

Söndagsutflykten till en liten bergsby

En fantastisk söndag. Solen steg upp vid 8-tiden på morgonen i Marbella och Medelhavet låg blankt och glittrande.  Den här dagen var som gjord för en utflykt i bergen.  ..

más / mer

Nu startar Iniciativa på riktigt!

I måndags den 13/2 avgick jag som ordförande för SWEA Marbella efter 5 år i styrelsen varav 4 som ordförande. Det har varit fantastiska år där jag fått många nya erfarenheter och ett härligt kontaktnät i Spanien och även med Sweor över hela världen. Att sitta som ordförande tar mycket tid och engagemang så det är först nu som jag kan ägna all den frigjorda tiden till att arbeta med mitt företag. Det är först nu jag startar på riktigt!  ..

más / mer

Nyhet

Årets första nyhet är att vi i mars erbjuder våra företagskunder, organisationer och vinklubbar att kunna arrangera vinprovningar i Stockholm för sina kunder och/eller anställda. En möjlighet att på ett annorlunda sätt prova på spanska viner, spanska tapas och att få en inblick i den spanska vinkulturen. Vi provar 6 olika viner från små, spanska vindistrikt med hög kvalité. Till vinerna provsmakar vi några tapas bl a en prisbelönt Manchegoost, och Salchichon (korv gjord på kött från de fina Pata Negra-grisarna).
 ..

más / mer