Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

España-bloggen

En blogg om upplevelser, vardagstankar och smultronställen.

Det gäller att tacka ja till allt

Jerez, Andlausien, Spanien
För någon vecka sedan hämtade jag en grupp på 12 personer på Málaga flygplats som skulle vidare till Jerez för att spela golf. En resa som har varit bestämd sedan väldigt länge och som jag arrangerat.  ..

más / mer

Bröllopsöverraskningar

Bröllop i Spanien – Costa del Sol
Sitter på balkongen med en vacker bordsdekoration som doftar underbart med rosa och vita pioner, rosa rosor och lisianthus, prärieklocka på svenska. En present från gårdagens bröllop. Skrivinspirationen flödar.  ..

más / mer

Utsläppt efter 16 dagar

Costa del Sol-sjukhuset
Efter 16 dagar på Costa del Sol-sjukhuset blir jag äntligen utsläppt. 16 dagar av sjukhusrutiner, provtagningar, omvårdnad och ett väntande på att analysen av operationsproverna ska komma.  ..

más / mer

När livet återvänder

Flamenco på strandenDet var ett bra tag sedan jag satte mig vid datorn för att skriva en blogg. Och under hösten blev det inte mycket heller. Jag inser att under det senaste året har min energi gått åt att reda upp saker i mitt liv och Inspirationen har inte infunnit sig. ..

más / mer

Livet på Hospital Costa del Sol

Rutinerna faller på plats efter det första omvälvande dygnet med ambulansfärd, fruktansvärd smärta, blodtryck på 180/90, kompetent och otroligt vänlig sjukhuspersonal, diverse röntgenbesök, både befogade och obefogade, och uppvaknandet på gynavdelningen till bebisskrik.  ..

más / mer

När livet spelar en ett spratt

Rum med utsikt på sjukhusetDet var ett tag sedan…
Hösten har inte gått som på räls för mig och det är därför som det har varit lite osynligt med bloggar. Den historien berättar jag om vid ett annat tillfälle.
 ..

más / mer