Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

En español

Bröllopsförslag – Costa del Sol i Spanien

Bröllop i Spanien Här visar vi prov på några bröllopsarrangemang vi erbjuder på Costa del Sol ...

Bröllop i Fuengirola/Benalmadena
Vigsel på en finca (lanthus)
Vigsel och fest på en finca med vacker utsikt över havet och väldigt spanskt.

Bröllop i Marbella med omnejd
Vigsel och fest på en finca (lanthus)
Bröllop på en riktig finca (lanthus) där ceremoni, cocktail, middag och fest hålls i en fantastiskt vacker trädgård. Minimiantal 30 personer och upp till 1 200 personer.

Vigsel och/eller fest på restaurang
Det är en genuin högklassig spansk restaurang med mycket god mat och toppservice i en underbar miljö. Upp till 300 personer, exklusivitet från 150 personer.

Vigsel och fest nära havet
Havsnära bröllop på en restaurang där vigsel, cocktail, middag och fest är på samma ställe. Restaurangen ligger vid havet.


Bröllop i Spanien
Bröllopstårta i Spanien
Bröllop på stranden i Spanien
Bröllop i Spanien
Bröllopstårta i Spanien
Bröllop på stranden i Spanien

Inspirationsbilder (klicka på en bild för att se alla i större storlek)

Nästa


Bröllops-FAQ – Vanliga frågor ››


Observera att vi bara arrangerar bröllop på Costa del Sol. För att få en bild av hur ni har tänkt er bröllopet ber vi er fylla i checklistan och skicka till oss och utifrån den kan vi diskutera på telefon eller via mail hur vi går vidare.

 

 

* Obligatorisk – Observera att formuläret bara fungerar i moderna webbläsare, för Internet Explorer är det säkrast att använda version 11. Om ni inte lyckas skicka iväg formuläret går det också bra att maila informationen  till rosemare@iniciativa.se
   Marbella
   Benalmádena

   Frisör
   Makeup
   Fotograf
   Brudbukett

   Ja
   Nej
referens

Vårt bryllup ble en drømmedag og akkurat sånn som vi hadde håpet på, takket være Rose-Marie og hennes samarbeidspartnere. Rose-Marie sørget for at alt var i orden og alt ble avtalt som det skulle, og vi som brudepar kunne senke skuldrene i forkant av bryllupet. Hun hadde en strukturert, effektiv og profesjonell fremgangsmåte, kom med nyttige tips og råd underveis og hun var rask på tilbakemeldinger da vi lurte på noe. Det ble en lek å sitte i Norge og planlegge bryllup i Spania når vi fikk hjelp av Rose-Marie. Vi har de sterkeste og varmeste anbefalninger med å bruke Rose-Marie og hennes samarbeidspartnere til ditt bryllup. Vi svarer gjerne på spørsmål om det måtte være noen.

Erik & Anette

referens

Ett stort tack till dig Rose-Marie Wiberg, Iniciativa, för att du ordnade en helt magisk dag för oss. Dagen hade aldrig blivit vad den blev utan dig. Från första gången vi talade i telefon så kände vi oss helt trygga med att lägga allt ansvar på dig. Du har en unik förmåga att förstå vad man vill ha innan man vet det själv, både i stort och smått, och när vi hade funderingar och frågor så fick vi återkoppling direkt oavsett vad det gällde. Om man vill ha en engagerad, kunnig och serviceminded bröllopsplanerare i Marbella finns inget att tveka på, Rose-Marie får fem stjärnor av fem möjliga!

Veronica & Ronny

referens

När vi beslutade oss för att ha vårt bröllop i Marbella var valet att anlita Iniciativa och Rose-Marie Wiberg självklart. Med sitt breda kontaktnät, sina kunskaper om Spanien i helhet och Marbella i synnerhet och sin känsla för detaljer så såg Rose-Marie till att vårt bröllop blev precis som vi tänkt oss. Allt ifrån upphämtning av gäster på flygplatsen, restaurangbokningar, vigsel och bröllopsfest till alla kringarrangemang under övriga dagar. Vi kan varmt rekommendera Iniciativa vid både bröllop och andra evenemang.

Anna & Patrik

Proffsiga bröllpsrangemang i Spanien
Proffsiga bröllpsrangemang i Spanien
Arrangemang av bröllop i Spanien
Proffsiga bröllpsrangemang i Spanien
Proffsiga bröllpsrangemang i Spanien