Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

Bröllop i Spanien – anlita en svensk Wedding Planner

Bröllopsplanerare som tar hand om allt från planering till genomförande av bröllopet...

Bröllop på stranden i Spanien Costa del SolUpplev ert livs viktigaste dag – bröllopet – på Costa del Sol i Marbella, Fuengirola/Benalmadena, Estepona eller Nerja.

Ett bröllop, oavsett om det är ett traditionellt eller informellt bröllop, innebär planering. Iniciativa är ett  tryggt val av svensk Wedding Planner när ni vill planera för ert bröllop i Spanien. Bokning av datum och präst, beslut om var ni vill viga er; i kyrkan, på stranden, i en vacker trädgård eller en annan plats som ni tycker om. Planering för bröllopsfesten, mottagningen eller middagen. Hotellförslag (ej bokning) för brudpar och gäster. Utflykter och måltider före och efter bröllopet.

Det är också många kringarrangemang som kan behövas vid ett bröllop;
• fotograf
• frisör
• sminkning
• manikyr & pedikyr
• limousine/transport
brudbukett
• musik
• underhållning
• teknisk utrustning
• restaurangval
• menyer
• bordsdekorationer

Det är era egna önskemål som formar just ert bröllop. Iniciativa tar hand om all planering från början till slut utifrån er budget och er vision om hur ni vill ha ert bröllop.

Tack vare bröllopsplanerarens kontaktnät på plats kan vi hitta det som passar bäst in på era önskemål. Alla priser och offerter är individuella utifrån vilka tjänster ni vill köpa.

Vår svenske präst kan viga er i Svenska kyrkan i Fuengirola eller på den plast som ni väljer på Costa de Sol. För att kunna viga er utomlands behöver ni en del dokument som ni ordnar i Sverige.
 
Intyg om hindersprövning och – Intyg om vigsel söker ni på ert lokala skattekontor
Vigselblanketter – får ni i er hemförsamling.

Ni kan även ha en borgerlig vigsel i Sverige och efter det ha en ceremoni och bröllopsfest i Spanien.

Det finns möjlighet att vigas borgerligt i Spanien och det sker då på ambassaden i Madrid se länken här ››
 
För att vigas i Spanien enligt svensk lag måste båda parter vara svenska medborgare. Är enbart en av er svensk medborgare kan ni istället för vigsel ha en välsignelse över borgerligt ingånget äktenskap.

Mer information om vigslar på Costa del Sol finns på Svenska Kyrkans hemsida ››

Utflykter och aktiviteter för brudpar och gäster
Oftast är gästerna på plats i några dagar och då kan det vara trevligt att göra utflykter eller aktiviteter tillsammans. Allt från att besöka Málaga eller någon av de vackra bergsbyarna, ha en gemensam vinprovning eller tillverka choklad tillsammans.

Transfer från flygplatsen
Transfer med taxi eller buss (minimiantal 10 personer) kan vi erbjuda till bra priser. Offereras separat.

Här kan du få mer information: En palett av innehållsrika upplevelser i de vackra södra delarna av Spanien – Andalusien ››


Bröllops-FAQ – Vanliga frågor ››


Läs mer här om olika bröllopsförslag ››


Mer om brudbuketter ››


Observera att vi bara arrangerar bröllop på Costa del Sol. För att få en bild av hur ni har tänkt er bröllopet ber vi er fylla i checklistan och skicka till oss och utifrån den kan vi diskutera på telefon eller via mail hur vi går vidare.Här kan du få mer inspiration:

 

* Obligatorisk – Observera att formuläret bara fungerar i moderna webbläsare, för Internet Explorer är det säkrast att använda version 11. Om ni inte lyckas skicka iväg formuläret går det också bra att maila informationen  till rosemare@iniciativa.se   Vigsel med svensk präst
   Ceremoni utan vigsel


   Ja
   Nej

   Ja
   Nej


   Marbella
   Fuengirola/Benalmádena
   Estepona

   i kyrkans lokaler
   på stranden i anslutning till en restaurang
   eget eller hyrt hus som vi ordnar själva

   Lunch
   Middag
   Vickning (om middag vald)   Spansk buffé
   Catering
   Trerätters
   Barbeque

   DJ
   Liveband
   Färdig spellista
   Teknisk utrustning

   Frisör
   Makeup
   Manikyr
   Pedikyr
   Fotograf
   Brudbukett
   Transport för brudparet

   Ja
   Nej

   Ja
   Nej
referens

Vårt bryllup ble en drømmedag og akkurat sånn som vi hadde håpet på, takket være Rose-Marie og hennes samarbeidspartnere. Rose-Marie sørget for at alt var i orden og alt ble avtalt som det skulle, og vi som brudepar kunne senke skuldrene i forkant av bryllupet. Hun hadde en strukturert, effektiv og profesjonell fremgangsmåte, kom med nyttige tips og råd underveis og hun var rask på tilbakemeldinger da vi lurte på noe. Det ble en lek å sitte i Norge og planlegge bryllup i Spania når vi fikk hjelp av Rose-Marie. Vi har de sterkeste og varmeste anbefalninger med å bruke Rose-Marie og hennes samarbeidspartnere til ditt bryllup. Vi svarer gjerne på spørsmål om det måtte være noen.

Erik & Anette

referens

Ett stort tack till dig Rose-Marie Wiberg, Iniciativa, för att du ordnade en helt magisk dag för oss. Dagen hade aldrig blivit vad den blev utan dig. Från första gången vi talade i telefon så kände vi oss helt trygga med att lägga allt ansvar på dig. Du har en unik förmåga att förstå vad man vill ha innan man vet det själv, både i stort och smått, och när vi hade funderingar och frågor så fick vi återkoppling direkt oavsett vad det gällde. Om man vill ha en engagerad, kunnig och serviceminded bröllopsplanerare i Marbella finns inget att tveka på, Rose-Marie får fem stjärnor av fem möjliga!

Veronica & Ronny

referens

När vi beslutade oss för att ha vårt bröllop i Marbella var valet att anlita Iniciativa och Rose-Marie Wiberg självklart. Med sitt breda kontaktnät, sina kunskaper om Spanien i helhet och Marbella i synnerhet och sin känsla för detaljer så såg Rose-Marie till att vårt bröllop blev precis som vi tänkt oss. Allt ifrån upphämtning av gäster på flygplatsen, restaurangbokningar, vigsel och bröllopsfest till alla kringarrangemang under övriga dagar. Vi kan varmt rekommendera Iniciativa vid både bröllop och andra evenemang.

Anna & Patrik

Proffsiga bröllpsrangemang i Spanien
Arrangemang av bröllop i Spanien
Proffsiga bröllpsrangemang i Spanien
Allt för ditt bröllop i Spanien
Bröllopsarrangemang i Spanien Costa del Sol
Arrangemang av bröllop i Spanien
Brudbukett i Spanien
Bröllopsarrangemang i Spanien Costa del Sol