Stäng

Den här hemsidan använder cookies. Du kan läsa mer här: integritetspolicy.

En español

Bjud dina kunder på en spansk vinprovning

Vi erbjuder detta dag- eller kvällstid den 29/11-4/12 då vi befinner oss i Stockholm

Överraska dina kunder med en resa till det soliga Spanien med hjälp av viner och tapas. Det blir en upplevelserik kväll där vin-connoisseuren Dan Olsson leder oss rätt i de spanska vindistrikten. Vi provar utsökta spanska viner och äter smakrika tapas.

I samarbete med Golf y Vinos erbjuder Iniciativa ditt företag att ordna en trevlig kväll tillsammans med era kunder, antingen i era lokaler eller i lokal som vi hyr åt er. Vi arrangerar vinprovning och mat. Dessutom har ni och era kunder möjlighet att lära er mer om Spanien genom en spännande Quiz som görs under provningen.

Provningen tar ca 1,5 timme. Vi provar spanska röda, vita och roséviner samt en cava. Urvalet passar utmärkt till vinterns middagar och fester. Till det serverar vi antingen fem olika tapas som kombineras på ett välbalanserat sätt så smakerna kommer till sin rätt. Vi har också ett enklare alternativ med provsmakning av spansk ost (Manchego) och spansk korv (chorizo).

Vi erbjuder detta dag- eller kvällstid den 29/11-4/12 då vi befinner oss i Stockholm

Vi provar följande viner: Två vita, ett ungt och ett lagrat, ett rosé (världsklass) och sedan tre röda viner! Alla från olika distrikt i Spanien!

Provningsledare är Dan Olsson, vin-connoisseur, med specialitet på spanska viner. Dan har 25 år i vinbranschen i Spanien med både import och export av viner från hela världen. Dan har varit ordförande och drivande i 10 år inom munskänkarna i Spanien. Sin första vinklubb startade han 1974 i Göteborg, han blev sedan golfproffs på 80-talet för att senare viga sitt liv åt golf, viner och resor.

Se de olika prisalternativen nedan. Ni kan också välja alternativ 1 men beställa egna tapas i samråd med oss om ni har eget kök eller catering.

Minimiantal: 50 personer

Prisalternativ 1:
6 viner av mycket hög kvalité, Provsmakning av den spanska osten Manchego och en spansk chorizo, korv Quiz med trevliga priser. Pris 495 kr exkl moms Lokalkostnad

Prisalternativ 2:
6 viner av mycket hög kvalité Quiz med trevliga priser Tapas enligt olika förslag nedan Pris 650 kr exkl moms

Datum:
29 november – 4 december. Bokade datum: 4 december


Erbjud era kunder en upplevelserik kväll!

För mer information och bokning kontaktar ni Rose-Marie på rosemarie@iniciativa.se eller på telefon +34 650 795 82 8 eller +46 70 638 80 50.

Arrangör: Iniciativa i samarbete med Golf y Vinos – båda företagen har sin hemvist på Costa del Sol, Spanien

07-okt-2012